Вхiд/Реєстрація

Безаміачна крем-фарба для волосся CUTRIN AURORA Demi (Колір: 65 Морозна полуниця)

В наявності Код товару: 54831
Кількість

520 грн
452 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Безаміачна крем-фарба для волосся CUTRIN AURORA Demi (Колір: 65 Морозна полуниця) купити в Україні

ОПИС: Безаміачний барвник для волосся CUTRIN Aurora Demi Permanent Hair Color ідеально підходить для раніше фарбованого або освітленого волосся, а також для надання відтінку натуральному волоссю.Завдяки поживним натуральним активним інгредієнтам, наприклад, олії лімнантеса Альба (Пінника Лугового) і бджолиному воску, барвник відновлює волосся і захищає його від пошкоджень. Волосся залишається в хорошому стані та легко розчісується після фарбування.Покриття сивини безаміачним барвником CUTRIN AURORA DEMI до 70%, залежно від відтінку і рівня тону. Чим темніший або інтенсивніший відтінок, тим покривальна здатність буде вищою.Безаміачний барвник для волосся CUTRIN Aurora Demi Permanent Hair Color ідеально підходить для раніше фарбованого або освітленого волосся, а також для надання відтінку натуральному волоссю.
СКЛАД: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Ceteareth-50, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol.Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Ceteareth-50, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol.Активні інгредієнти: Олія насіння журавлини.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Застосовується з окислювачем Aurora. Пропорція змішування безаміачного барвника CUTRIN AURORA DEMI з окислювачем 1:2 (наприклад, 30 г барвника і 60 г окислювача). Для отримання оптимального результату фарбування при змішуванні використовуйте шкалу визначення натурального рівня тону. Барвник наноситься на сухе або дуже ретельно підсушене рушником волосся. Для нанесення можна використовувати аплікатор. Якщо на волоссі є залишки стайлінгу або сильне забруднення, його необхідно вимити за допомогою шампуню і висушити перед фарбуванням. Час витримки CUTRIN Aurora Demi: - Для отримання більш насичених глибоких відтінків — 20 хвилин; - Для надання блиску і м'якого відтінку —10 хвилин. Контролюйте результат освітлення! - Для делікатного зафарбовування сивини — 40 хвилин; - Після хімічної завивки — 10-15 хв. Завершення процедури фарбування: Після завершення часу витримки ретельно емульгуйте барвник на шкірі та волоссі з невеликою кількістю води. Після емульгування промийте волосся спочатку теплою водою, а потім шампунем.

Безаміачна крем-фарба для волосся CUTRIN AURORA Demi (Колір: 65 Морозна полуниця) параметри

Група товаруФарбування
ВидБезаміачна фарба для волосся
Виготовлено вФінляндія
КатегоріяФарба для волосся
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМФінляндія
Об `єм60 мл
Объединяющий признак товара65 Морозна полуниця
ПризначенняФарбування
СеріяAURORA Demi
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: CUTRIN

Cutrin — це професійна косметика з Фінляндії, створена для домашнього та салонного догляду за тонким волоссям та чутливою шкірою голови. Придбати косметику Cutrin можливо на нашому сайті, де представлений актуальний каталог товарів по кращим цінам. 

Стайлінгові продукти від CUTRIN дбайливо захищають від кліматичного й термічного впливу, щоб в мороз, на сонці й на вітру, а також при постійному укладанню волосся залишалось здоровим. Формула в продуктах догляду Cutrin дбайливо очищає шкіру голови, прикореневу область й довжину волосся, не пересушуючи й не пошкоджуючи структуру локона. 

Формула косметологічних засобів містить олію насіння північної журавлини, омега-жирні кислоти та мінерали. Вони проникають глибоко в волосся та моментально його зволожують. Використовують й інші вітаміни, амінокислоти й олії з північних ягід та рослин, які справляються з сухістю, ламкістю, придають блиск та сяйво.

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари
Крем-фарба для волосся LʼANZA Healing Hair Color Cream (Колір: 5СG Середній мідний золотистий коричневий) L'ANZA

811 грн706 грн

Крем-фарба для волосся SHOT Born to be NATURAL Hair Color Cream (Колір: 6.66 Блонд інтенсивно-червоний) SHOT

347 грн

Крем-фарба для волосся SHOT Born to be NATURAL Hair Color Cream (Колір: 1.0 Чорний) SHOT

347 грн

Крем-фарба для волосся SHOT Born to be BLOND Hair Color Cream (Колір: 12.12S Північний спеціальний блонд сіре небо) SHOT

299 грн

Крем-фарба для волосся SHOT Born to be NATURAL Hair Color Cream (Колір: 7.13 Блонд піщаний) SHOT

347 грн

Безаміачний барвник для волосся Demi Gloss Liquid Tones LʼANZA (Колір: 09G Золотий) L'ANZA

811 грн706 грн

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись