Вхiд/Реєстрація

Активний бустер для обʼєму LʼANZA Ultimate Treatment Volume Power Booster

В наявності Код товару: 12803
Кількість

1244 грн
995 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Активний бустер для обʼєму LʼANZA Ultimate Treatment Volume Power Booster купити в Україні

ОПИС: Активатор для надання об'єму, пружності та правильної текстури тонкому волоссю. Насичує волосся вітамінами та мінералами, зміцнює, кондиціонує, надає блиску, регулює рівень рН та захищає від УФ-випромінювання.
СКЛАД: До складу бустера входять рослинні інгредієнти: олія Пінника лугового, Макадамії, Кукуі та Таману. Також склад засобів збагачений системою кератинового відновлення Keratin Healing System, Церамид-2, Тирозином та Гіалуроновою кислотою. рН: 5.5

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Дотримуючись протоколу процедури, створіть потрібну комбінацію з маски Deep Treatment (Крок 2) та 3-х активаторів Power Booster, відповідно до обраного типу та потреби волосся.

Активний бустер для обʼєму LʼANZA Ultimate Treatment Volume Power Booster параметри

Група товаруПроцедури
ВидБустер для волосся
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вСША
КатегоріяАктивний бустер для об’єму
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМСША
Об `єм100 мл
ПризначенняВідновлення
СеріяUltimate Treatment
Тип волоссяТонке
Про бренд: L'ANZA

L’ANZA — це преміальний бренд косметики по догляду за волоссям для сучасних жінок. Передові лабораторії щорічно випускають нові формули шампуней, сироваток та фарб, спеціалісти розробляють удосконаленні продукти для шкіри голови і волосся. Придбати косметику L’anza в Україні можливо в нашому магазині. 

L’ANZA спеціалізується на роботі з подвійним складом. Його основу складають натуральні елементи, доглядаючі олії і вітамінні комплекси. Але щоб краще запечатати склад на волоссі, для легкого розчісування й краси викорисовується синтезованні речовини. Це одночасно і безпечний підхід, і ефективний. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись