Вхiд/Реєстрація

Маска глибокої дії (крок 2) LʼANZA Ultimate Treatment Step 2 Deep Treatment

В наявності Код товару: 12533
Кількість

3323 грн
2658 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Маска глибокої дії (крок 2) LʼANZA Ultimate Treatment Step 2 Deep Treatment купити в Україні

ОПИС: Маска для інтенсивного живлення та наповнення пошкодженого волосся необхідними білками, мінералами і вологою. Призначена для застосування у суміші з бустерами Power Boosters для доставки активних речовин глибоко в структуру волосся.
СКЛАД: До складу маски входять рослинні інгредієнти: олія Пінника лугового, екстракт квітів Лаванди, Лавандова олія, олія горіха Макадамії, олія горіха Куку, Морські водорості.pH 5.5
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Створіть потрібну комбінацію з маски Deep Treatment (Крок 2) та 3-х активаторів Power Boosterта  у відповідності до типу та потреб волосся. Пропорція змішування:1 натискання дозатора Маски Deep Treatment (Крок 2) та 3 натискання дозатора активаторів Power Booster. Нанесіть приготований коктейль на вимите хелатуючим шампунем волосся (Крок 1), попередньо видаливши рушником зайву вологу. Час витримки — від 7 до 20 хвилин. Змийте водою.

Маска глибокої дії (крок 2) LʼANZA Ultimate Treatment Step 2 Deep Treatment параметри

Група товаруПроцедури
ВидМаска для волосся
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вСША
КатегоріяМаска глибокої дії (крок 2)
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМСША
Об `єм1000 мл
ПризначенняВідновлення
СеріяUltimate Treatment
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: L'ANZA

L’ANZA — це преміальний бренд косметики по догляду за волоссям для сучасних жінок. Передові лабораторії щорічно випускають нові формули шампуней, сироваток та фарб, спеціалісти розробляють удосконаленні продукти для шкіри голови і волосся. Придбати косметику L’anza в Україні можливо в нашому магазині. 

L’ANZA спеціалізується на роботі з подвійним складом. Його основу складають натуральні елементи, доглядаючі олії і вітамінні комплекси. Але щоб краще запечатати склад на волоссі, для легкого розчісування й краси викорисовується синтезованні речовини. Це одночасно і безпечний підхід, і ефективний. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись