Вхiд/Реєстрація

Шампунь для волосся (крок 1) LʼANZA Ultimate Treatment Step 1 CheLʼAting Shampoo

В наявності Код товару: 12433
Кількість

2867 грн
2294 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Шампунь для волосся (крок 1) LʼANZA Ultimate Treatment Step 1 CheLʼAting Shampoo купити в Україні

ОПИС: Шампунь глибокого очищення для ефективного видалення з волосся залишків мінералів, хлору, металів та інших домішок. Делікатна та безпечна для кольору формула не містить сульфатів і хлориду натрію. Утворює багато піни. Попередньо готує волосся до впливу активних речовин маски Deep Treatment та бустерів Power Boosters.
СКЛАД: До складу шампуню входять рослинні інгредієнти: Кора Гуго, олія Пінника лугового, екстракт квітів Лаванди, Лавандова олія, екстракт Лимона, екстракт Рутки Лікарської. рН: 5.9
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Рівномірно нанесіть масажними рухами шампунь на вологе волосся та шкіру голови. Спіньте. Зачекайте 1-2 хвилини. Ретельно змийте. За необхідності повторіть та продовжіть виконання процедури з використанням маски Deep Treatment та бустерів Power Boosters.

Шампунь для волосся (крок 1) LʼANZA Ultimate Treatment Step 1 CheLʼAting Shampoo параметри

Група товаруПроцедури
ВидШампунь
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вСША
КатегоріяШампунь для волосся (крок 1)
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМСША
Об `єм1000 мл
ПризначенняВідновлення
СеріяUltimate Treatment
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: L'ANZA

L’ANZA — це преміальний бренд косметики по догляду за волоссям для сучасних жінок. Передові лабораторії щорічно випускають нові формули шампуней, сироваток та фарб, спеціалісти розробляють удосконаленні продукти для шкіри голови і волосся. Придбати косметику L’anza в Україні можливо в нашому магазині. 

L’ANZA спеціалізується на роботі з подвійним складом. Його основу складають натуральні елементи, доглядаючі олії і вітамінні комплекси. Але щоб краще запечатати склад на волоссі, для легкого розчісування й краси викорисовується синтезованні речовини. Це одночасно і безпечний підхід, і ефективний. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись