Вхiд/Реєстрація

Захисний спрей для волосся (крок 3) LʼANZA Ultimate Treatment Step 2 Power Protector

Немає в наявності Код товару: 12609
Кількість

1512 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Захисний спрей для волосся (крок 3) LʼANZA Ultimate Treatment Step 2 Power Protector купити в Україні

ОПИС: Спрей-кондиціонер для закріплення результатів процедури Lanza Ultimate Treatment. Ефективно кондиціонує, закриває кутикулу, регулює рівень рН та нормалізує водно-ліпідний баланс. Надає  волоссю еластичності, блиску та робить візуально більш привабливим. Захищає від УФ-випромінювання та інших негативних факторів впливу. Забезпечує термозахист до 260° С.
СКЛАД: До складу кондиціонера входять рослинні інгредієнти: олія Пінника лугового, екстракт квітів Лаванди, екстракт квітів Кактуса, Лавандова олія, олія Асаї, екстракт Лимона та Рутки лікарської. Також продукт збагачений гідролізованим альгініном та системою кератинового відновлення Keratin Healing System.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Нанесіть методом розпилення на чисте волосся по всій довжині, рівномірно розподіліть гребінцем, розпочніть процес створення укладки. Важливо: застосуйте лише як фінальний етап проведення процедури Lanza Ultimate Treatment.

Захисний спрей для волосся (крок 3) LʼANZA Ultimate Treatment Step 2 Power Protector параметри

Група товаруПроцедури
ВидСпрей для волосся
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вСША
КатегоріяЗахисний спрей для волосся (крок 3)
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМСША
Об `єм250 мл
ПризначенняВідновлення
СеріяUltimate Treatment
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: L'ANZA

L’ANZA — це преміальний бренд косметики по догляду за волоссям для сучасних жінок. Передові лабораторії щорічно випускають нові формули шампуней, сироваток та фарб, спеціалісти розробляють удосконаленні продукти для шкіри голови і волосся. Придбати косметику L’anza в Україні можливо в нашому магазині. 

L’ANZA спеціалізується на роботі з подвійним складом. Його основу складають натуральні елементи, доглядаючі олії і вітамінні комплекси. Але щоб краще запечатати склад на волоссі, для легкого розчісування й краси викорисовується синтезованні речовини. Це одночасно і безпечний підхід, і ефективний. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись