Вхiд/Реєстрація

Спрей для збільшення обʼєму з кератиновим еліксиром LʼANZA Keratin Healing Oil Plumper Finishing Spray

Немає в наявності Код товару: 24610
Кількість

867 грн
754 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Спрей для збільшення обʼєму з кератиновим еліксиром LʼANZA Keratin Healing Oil Plumper Finishing Spray купити в Україні

ОПИС: Відновлювальний сухий, матовий, текстуруючий спрей для волосся:- Дозволяє миттєво створювати об'ємні зачіски із надійною фіксацією, при цьому відновлюючи пошкодження волосся. Допомагає підтримувати укладку протягом дня;- Підходить для створення креативних, високих і об'ємних зачісок. Підходить для чоловічих укладок;- Абсорбує надлишки шкірного сала. Підкреслює текстуру стрижки;- Рівномірно розподіляється завдяки розпиленню, не забруднює руки. Завдяки мілкодисперсному розподілу спрей не залишає слідів на волоссі;- Забезпечує термозахист 250° С;- Ступінь фіксації — 4 з 10.
СКЛАД: У складі такі рослинні інгредієнти:- Абіссінська олія;- Олія з ядра Бабасу;- Олія з фруктів Асаї;- Олія із зерен Кави;- Олія з Пінника лугового;- Олія з насіння мурумуру;- Екстракт із квіток Кактуса;- Смола дерева Копаіба;- Екстракт з листя розмарину.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Для надання об'єму спрей можна нанести на прикореневу зону: і на вологе волосся перед сушкою, і на сухе. Для підкреслення текстури стрижки нанести спрей і закінчити укладку руками, надаючи волоссю напрямок. Наносячи на сухе волосся, можна також підкреслити текстуру завитого або кучерявого від природи волосся.

Спрей для збільшення обʼєму з кератиновим еліксиром LʼANZA Keratin Healing Oil Plumper Finishing Spray параметри

Група товаруСтайлінг
ВидСпрей для волосся
Додаткові характеристикиСлабка фіксація
Виготовлено вСША
КатегоріяСпрей для збільшення об'єму
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМСША
Об `єм150 мл
ПризначенняФіксація
СеріяKeratin Healing Oil
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: L'ANZA

L’ANZA — це преміальний бренд косметики по догляду за волоссям для сучасних жінок. Передові лабораторії щорічно випускають нові формули шампуней, сироваток та фарб, спеціалісти розробляють удосконаленні продукти для шкіри голови і волосся. Придбати косметику L’anza в Україні можливо в нашому магазині. 

L’ANZA спеціалізується на роботі з подвійним складом. Його основу складають натуральні елементи, доглядаючі олії і вітамінні комплекси. Але щоб краще запечатати склад на волоссі, для легкого розчісування й краси викорисовується синтезованні речовини. Це одночасно і безпечний підхід, і ефективний. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись