Вхiд/Реєстрація

Шампунь для сяйва волосся LʼANZA Keratin Healing Oil Lustrous Shampoo

В наявності Код товару: 23010
Кількість

1906 грн
1658 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Шампунь для сяйва волосся LʼANZA Keratin Healing Oil Lustrous Shampoo купити в Україні

ОПИС: Відновлювальний шампунь L'ANZA Keratin Healing OilShampoo — інноваційний продукт для делікатного очищення пошкодженого, тьмяного, сухого, ламкого, ослабленого волосся, що вимагає особливої уваги.- Наповнює волосся та надає об'єму, захищаючи колір;- Забезпечує оптимальну вологість, зміцнює волосся;- Шампунь підходить для щоденного використання. Захищає волосся від ламкості та сплутування під час миття. Має приємний аромат.
СКЛАД: У складі такі рослинні інгредієнти:- Абіссінська олія;- Олія з ядра Бабасу;- Олія з фруктів Асаї;- Олія із зерен Кави;- Кора Гуго;- Олія з пінника лугового;- Олія з насіння мурумуру;- Екстракт із квіток Кактусу;рН: 5.6
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Рівномірно нанести шампунь на шкіру голови і волосся, спінити. Ретельно змити. За необхідності повторити.

Шампунь для сяйва волосся LʼANZA Keratin Healing Oil Lustrous Shampoo параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидШампунь
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вСША
КатегоріяШампунь
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМСША
Об `єм300 мл
ПризначенняВідновлення
СеріяKeratin Healing Oil
Тип волоссяПошкоджене
Про бренд: L'ANZA

L’ANZA — це преміальний бренд косметики по догляду за волоссям для сучасних жінок. Передові лабораторії щорічно випускають нові формули шампуней, сироваток та фарб, спеціалісти розробляють удосконаленні продукти для шкіри голови і волосся. Придбати косметику L’anza в Україні можливо в нашому магазині. 

L’ANZA спеціалізується на роботі з подвійним складом. Його основу складають натуральні елементи, доглядаючі олії і вітамінні комплекси. Але щоб краще запечатати склад на волоссі, для легкого розчісування й краси викорисовується синтезованні речовини. Це одночасно і безпечний підхід, і ефективний. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись