Вхiд/Реєстрація

Спрей-блиск для волосся LANZA Healing Color Care Step 1 300 мл

Немає в наявності Код товару: 40710
Кількість
Об `єм

1292 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Спрей-блиск для волосся LANZA Healing Color Care Step 1 300 мл купити в Україні

ОПИС: Спрей-праймер для покращення фіксації кольору та закріплення пігментів фарбника у волоссі перед фарбуванням. Покращує адгезію (приєднання) кольору прямих / окисних пігментів та допомагає ввести пігменти перманентного фарвника глибоко у кортекс. Вирівнює структуру, готуючи волосся до фарбування. Надає насиченості, яскравості та глибини кольору. Зменшує негативну дію механічних впливів на волосся (розчісування, миття, сушіння) та термоінструментів. Розрахований на 20–25 застосувань. Є Кроком 1 в двоетапній системі фіксацї кольору Lanza Color Attach System.

СКЛАД:  До складу продукту входять такі рослинні інгредієнти: квіти Календули, Волошки, Червоного Гібіскуса, Зеленої Орхідеї, Білої Гарденії, Жовтої Троянди, Ехінацеї, олія Пінника Лугового, екстракт Яблука. рН: 5.2

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Нанесіть спрей на волосся перед фарбуванням або знебарвленням та розчешіть. Розпочніть процес фарбування. 

Спрей-блиск для волосся LANZA Healing Color Care Step 1 300 мл параметри

Група товаруПроцедури
ВидСпрей для волосся
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вСША
КатегоріяСпрей для волосся STEP 1
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМСША
Об `єм300 мл
ПризначенняДля блиску
СеріяHealing ColorCare
Тип волоссяФарбоване
Про бренд: L'ANZA

L’ANZA — це преміальний бренд косметики по догляду за волоссям для сучасних жінок. Передові лабораторії щорічно випускають нові формули шампуней, сироваток та фарб, спеціалісти розробляють удосконаленні продукти для шкіри голови і волосся. Придбати косметику L’anza в Україні можливо в нашому магазині. 

L’ANZA спеціалізується на роботі з подвійним складом. Його основу складають натуральні елементи, доглядаючі олії і вітамінні комплекси. Але щоб краще запечатати склад на волоссі, для легкого розчісування й краси викорисовується синтезованні речовини. Це одночасно і безпечний підхід, і ефективний. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись