Вхiд/Реєстрація

Комплексний набір для реконструкції волосся Sens.ùs Kit Recovery Retail

Немає в наявності Код товару: 30609
Кількість

2300 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Комплексний набір для реконструкції волосся Sens.ùs Kit Recovery Retail купити в Україні

ОПИС: Набір «Kit Recovery Retail» від італійського бренду-виробника «SENSUS» призначений для повного відновлення волосся, які отримали пошкодження і схильних до ламкості. Після регулярного застосування пасмам повертається здоров'я, яскравість, життєва сила / енергія, природне сяйво. У комплекті йдуть три косметичних продукту, що поєднуються один з одним (шампунь, маска, спрей-догляд), за допомогою яких ви швидко приведете своє волосся в порядок. Кожне засіб збагачене спеціальним реконструюють комплексом «Active Revitalizing Complex», відновлюючи пошкоджену структуру зсередини, продовжуючи стійкість кольору волосся. Комплексна дія продуктів направлено на глибоке, але делікатне очищення, зміцнення фолікул, інтенсивну гідратацію.
СКЛАД: Шампунь 250 мл, маска 250 мл, спрей 150 мл
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Вимийте волосся шампунем. Нанесіть маску на вологе волосся і через 5-10 хвилин змийте. Підсушіть волосся рушником і нанесіть невелику кількість спрея на всю довжину волосся. Спрей можна використовувати і на сухому волоссі.

Комплексний набір для реконструкції волосся Sens.ùs Kit Recovery Retail параметри

Група товаруПроцедури
ВидНабір
Додаткові характеристикиБез фіксації
Виготовлено вІталія
КатегоріяПроцедури
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМІталія
Об `ємНабір
ПризначенняВідновлення
СеріяILLUMYNA
Тип волоссяФарбоване
Про бренд: SENS.US

З 2002 року на полицях італійських магазинів краси користується попитом косметика для волосся SENS.US. Це професійні засоби, де на чолі кута стоїть екологічність, натуральність і безпечність. Також SENS.US прихильник екологічно відповідального виробництва, яке не забруднює навколишнє середовище. 

Головна ціль компанії — постачання якісної косметики, яка буде працювати, незалежно від початкового пошкодження волосся.

Зі складу продуктів бренду виключені всі шкідливі елементи. Це силікони, парабени, а також РРD: резорцин, силікони, агресивні луги і отдушки. Тому продукти підходять для алергіків. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись