Вхiд/Реєстрація

Спрей-кондиціонер захист кольру CUTRIN AINOA COLOR

В наявності Код товару: 55104
Кількість

1181 грн
1027 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Спрей-кондиціонер захист кольру CUTRIN AINOA COLOR купити в Україні

ОПИС: Розгладжуюча олія-сироватка надає волоссю сяючого блиску і підсилює сяяння кольору. Видаляє статику з волосся, залишаючи його шовковистим та м’яким. Багата антиоксидантами натуральна олія насіння скандинавської журавлини допомагає захистити волосся від зовнішніх факторів стресу. Містить UVB захист для волосся.
СКЛАД: ЖУРАВЛИНАСклад засобів для збереження кольору насичений натуральним екстрактом насіння скандинавської журавлини. Він містить незамінні жирні кислоти OMEGA-6 та OMEGA-3, антиоксиданти, каротиноїди та рослинні стерини (стероли), які разом допомагають захистити волосся від зовнішніх факторів стресу.Верхні нотки: жовта фрезія, квітка бергамоту, клементинСерцевина: жасмин самбак, османтус, зелений чайНижні нотки: молочний коктейль з білого мускусу, сандал, синій амбар
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: нанести на вологе або сухе волосся. Не змивати

Спрей-кондиціонер захист кольру CUTRIN AINOA COLOR параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидСпрей для волосся
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вФінляндія
КатегоріяСпрей для волосся
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМФінляндія
Об `єм200 мл
ПризначенняЗахист кольору
СеріяAINOA
Тип волоссяФарбоване
Про бренд: CUTRIN

Cutrin — це професійна косметика з Фінляндії, створена для домашнього та салонного догляду за тонким волоссям та чутливою шкірою голови. Придбати косметику Cutrin можливо на нашому сайті, де представлений актуальний каталог товарів по кращим цінам. 

Стайлінгові продукти від CUTRIN дбайливо захищають від кліматичного й термічного впливу, щоб в мороз, на сонці й на вітру, а також при постійному укладанню волосся залишалось здоровим. Формула в продуктах догляду Cutrin дбайливо очищає шкіру голови, прикореневу область й довжину волосся, не пересушуючи й не пошкоджуючи структуру локона. 

Формула косметологічних засобів містить олію насіння північної журавлини, омега-жирні кислоти та мінерали. Вони проникають глибоко в волосся та моментально його зволожують. Використовують й інші вітаміни, амінокислоти й олії з північних ягід та рослин, які справляються з сухістю, ламкістю, придають блиск та сяйво.

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись