Вхiд/Реєстрація

Інтенсивна маска для глибокого відновлення волосся SHOT Prodige Repair Keratin Mask

В наявності Код товару: 00839
Кількість

701 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Інтенсивна маска для глибокого відновлення волосся SHOT Prodige Repair Keratin Mask купити в Україні

ОПИС: Інтенсивна маска для ущільнення волосся: ефективно живить, відновлює структуру волосся; надає йому еластичності та м'якості. Результат: волосся — надзвичайно шовковисте і блискуче.
СКЛАД: Aqua (Water), CetearylAlcohol, CetrimoniumChloride, ButyrospermumParkiiButter (ButyrospermumParkii (Shea) Butter), Parfum (Fragrance), Amodimethicone, Methoxy PEG/PPG-7/3 AminopropylDimethicone, TriethyleneGlycol, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, BenzylAlcohol, PropyleneGlycol, Phenoxyethanol, CaprylylGlycol, Acetic acid, DecyleneGlycol, MethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinone, GossypiumHerbaceumSeedOil (GossypiumHerbaceum (Cotton) SeedOil), HydrolyzedKeratin, Vitis Vinifera FruitMeristem Cell Culture, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butylHydroxyhydrocinnamate, Citric Acid, SodiumBenzoate, Potassium Sorbate.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Після застосування відновлювального спрею з кератином, нанести маску, рівномірно розподіливши її по волоссю, опрацювати пальцями пасмо за пасмом від коренів до кінчиків. Залишити на 5 хвилин, бажано під джерелом тепла, розчесати, потім змити.

Інтенсивна маска для глибокого відновлення волосся SHOT Prodige Repair Keratin Mask параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидМаска для волосся
Додаткові характеристикиБез фіксації
Виготовлено вІталія
КатегоріяМаска для волосся
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМІталія
Об `єм250 мл
ПризначенняЖивлення
СеріяProdige Repair
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: SHOT

Shot — косметика для волосся, яка вдосконалюється вже 30 років. Протягом всього існування бренду його філософія зводилася до турботи за волоссям. Це значить, що формули косметики перевірені часом, а якість — тисячами покупців. 

Серед продуктів варто виділити засоби для догляду, розроблені на основі  уникальных формул. Це продукти, які працюють на всіх типах волосся, підходять для фарбованого, нормального й сильно пошкодженого. Ефективність була доведена надійною системою контролю якості. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись