Вхiд/Реєстрація

Засіб для догляду за кольором волосся LʼANZA Healing ColorCare Color Illuminator

Немає в наявності Код товару: 41001
Кількість

662 грн
576 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Засіб для догляду за кольором волосся LʼANZA Healing ColorCare Color Illuminator купити в Україні

ОПИС: - Миттєво освіжає колір фарбованого волосся;- Підсилює яскравість кольору;- Забезпечує здоровий блиск;- Використовується після миття волосся в період між фарбуваннями;- Полегшує розчісування;- Створює захисну вологоутримувальну плівку;- Захищає від УФ-випромінювання та руйнування колірних пігментів на сонці: і натуральних, і штучних.- Особливо потрібен у період сонячної активності та під час пляжного відпочинку.- Термозахист до 260° С.
СКЛАД: У складі такі рослинні інгредієнти:- Квіти календули;- Квіти Волошки;- Квіти Червоного Гібіскуса;- Квіти Зеленої Орхідеї;- Квіти Білої Гарденії;- Квіти Жовтої Троянди;- Квіти Ехінацеї;- Олія з пінника лугового;- Квіти Синього Лотоса;- Квіти Кактуса;- Рисові висівки;- Листя розмарину;- Соняшник;- Морські водорості.рН: 5.2 "
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Нанести спрей на готову укладку, уникаючи прикореневої зони. Нанести на вологе волосся як термозахист перед стайлінгом.

Засіб для догляду за кольором волосся LʼANZA Healing ColorCare Color Illuminator параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидСпрей для волосся
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вСША
КатегоріяСпрей для волосся
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМСША
Об `єм30 мл
ПризначенняВідновлення
СеріяHealing ColorCare
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: L'ANZA

L’ANZA — це преміальний бренд косметики по догляду за волоссям для сучасних жінок. Передові лабораторії щорічно випускають нові формули шампуней, сироваток та фарб, спеціалісти розробляють удосконаленні продукти для шкіри голови і волосся. Придбати косметику L’anza в Україні можливо в нашому магазині. 

L’ANZA спеціалізується на роботі з подвійним складом. Його основу складають натуральні елементи, доглядаючі олії і вітамінні комплекси. Але щоб краще запечатати склад на волоссі, для легкого розчісування й краси викорисовується синтезованні речовини. Це одночасно і безпечний підхід, і ефективний. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись