Вхiд/Реєстрація

Спрей для захисту кольору фарбованого волосся LʼANZA Healing ColorCare Color Guard

В наявності Код товару: 40907
Кількість

1339 грн
1165 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Спрей для захисту кольору фарбованого волосся LʼANZA Healing ColorCare Color Guard купити в Україні

ОПИС: - Створює на поверхні волосся вологоутримувальну плівку, не дає вимиватися жировим прошаркам між лусочками кутикули, які утримують колірні пігменти в структурі волосся; - Продовжує термін результату фарбування на 107%; - Збалансована композиція компонентів покращує якість структури волосся, не обтяжуючи його; - Надає блиску та міцності волоссю. Захищає від УФ-впливу та вигоряння колірних пігментів.
СКЛАД: У складі такі рослинні інгредієнти:- Квіти календули;- Квіти Волошки;- Квіти Червоного Гібіскуса;- Квіти Зеленої Орхідеї;- Квіти Білої Гарденії;- Квіти Жовтої Троянди;- Квіти Ехінацеї;- Олія з пінника лугового;- Квіти Синього Лотоса;- Квіти Кактуса;- Рисові висівки;- Листя розмарину;- Соняшник;- Морські водорості.рН: 5.2 "
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: - Використовувати перед кожним миттям в період між процедурами фарбування. Нанести на сухе волосся. Зачекати 5-10 хв. Помити волосся, як зазвичай.- Застосовувати після миття волосся для захисту кольору. Рівномірно нанести на підсушене рушником волосся перед укладкою.

Спрей для захисту кольору фарбованого волосся LʼANZA Healing ColorCare Color Guard параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидСпрей для волосся
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вСША
КатегоріяСпрей для волосся
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМСША
Об `єм200 мл
ПризначенняЗахист кольору
СеріяHealing ColorCare
Тип волоссяФарбоване
Про бренд: L'ANZA

L’ANZA — це преміальний бренд косметики по догляду за волоссям для сучасних жінок. Передові лабораторії щорічно випускають нові формули шампуней, сироваток та фарб, спеціалісти розробляють удосконаленні продукти для шкіри голови і волосся. Придбати косметику L’anza в Україні можливо в нашому магазині. 

L’ANZA спеціалізується на роботі з подвійним складом. Його основу складають натуральні елементи, доглядаючі олії і вітамінні комплекси. Але щоб краще запечатати склад на волоссі, для легкого розчісування й краси викорисовується синтезованні речовини. Це одночасно і безпечний підхід, і ефективний. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись