Вхiд/Реєстрація

Щоденний спрей для обʼєму волосся Sens.ùs Tonic Daily Volume

В наявності Код товару: 30816
Кількість

780 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Щоденний спрей для обʼєму волосся Sens.ùs Tonic Daily Volume купити в Україні

ОПИС: Двофазний живильний спрей, ідеально підходить для сухого, кучерявого волосся, яке часто зазнає хімічної обробки. Формула збагачена екстрактом бамбука, кіноа і рослинним кератином. Зволожує волосся, не обтяжуючи його. Забезпечує підтримку, захист і сяйво.
СКЛАД: РОСЛИННИЙ КЕРАТИН: Суміш із 18 амінокислот рослинного походження, багатих на цистеїн. Створює сульфідні місткові зв'язки, що забезпечують міцність волоссю.КІНОА: Містить білки природного походження, що захищають волосся і продовжують стійкість кольору. На основі натуральних інгредієнтів без глютену. БАМБУК: Рослина родом з Азії, швидко росте і має дуже жорстке стебло. Використовується в косметиці через його зволожувальні властивості.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Збовтайте спрей перед використанням, щоб змішати дві фази, потім розбризкайте на вологе або сухе волосся. Не змивайте.

Щоденний спрей для обʼєму волосся Sens.ùs Tonic Daily Volume параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидСпрей для волосся
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вІталія
КатегоріяЕліксир
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМІталія
Об `єм200 мл
ПризначенняЗволоження
СеріяILLUMYNA
Тип волоссяПошкоджене
Про бренд: SENS.US

З 2002 року на полицях італійських магазинів краси користується попитом косметика для волосся SENS.US. Це професійні засоби, де на чолі кута стоїть екологічність, натуральність і безпечність. Також SENS.US прихильник екологічно відповідального виробництва, яке не забруднює навколишнє середовище. 

Головна ціль компанії — постачання якісної косметики, яка буде працювати, незалежно від початкового пошкодження волосся.

Зі складу продуктів бренду виключені всі шкідливі елементи. Це силікони, парабени, а також РРD: резорцин, силікони, агресивні луги і отдушки. Тому продукти підходять для алергіків. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись