Вхiд/Реєстрація

Шампунь відновлення CUTRIN AINOA REPAIR

В наявності Код товару: 55096
Кількість

1000 грн
870 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Шампунь відновлення CUTRIN AINOA REPAIR купити в Україні

ОПИС: Шампунь інтенсивної дії, м’яко очищує та глибоко відновлює волосся. Зміцнює, робить локони м’якими, шовковистими та невагомими. Багата антиоксидантами, натуральна олія з насіння північної обліпихи допомагає захистити волосся від зовнішніх факторів стресу.  Містить UVA та UVB захист.
СКЛАД: До складу шампуню входять натуральні інгредієнти, такі як білок гороху, а також морська обліпиха з її незамінними жирними омега кислотами, вітаміном С та захисними антиоксидантами.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Нанести на вологе волосся, спінити, потім ретельно змити.

Шампунь відновлення CUTRIN AINOA REPAIR параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидШампунь
Додаткові характеристикиДля шкіри голови,Для кінчиків волосся
Виготовлено вФінляндія
КатегоріяШампунь
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМФінляндія
Об `єм300 мл
ПризначенняЗахист кольору
СеріяAINOA
Тип волоссяПошкоджене
Про бренд: CUTRIN

Cutrin — це професійна косметика з Фінляндії, створена для домашнього та салонного догляду за тонким волоссям та чутливою шкірою голови. Придбати косметику Cutrin можливо на нашому сайті, де представлений актуальний каталог товарів по кращим цінам. 

Стайлінгові продукти від CUTRIN дбайливо захищають від кліматичного й термічного впливу, щоб в мороз, на сонці й на вітру, а також при постійному укладанню волосся залишалось здоровим. Формула в продуктах догляду Cutrin дбайливо очищає шкіру голови, прикореневу область й довжину волосся, не пересушуючи й не пошкоджуючи структуру локона. 

Формула косметологічних засобів містить олію насіння північної журавлини, омега-жирні кислоти та мінерали. Вони проникають глибоко в волосся та моментально його зволожують. Використовують й інші вітаміни, амінокислоти й олії з північних ягід та рослин, які справляються з сухістю, ламкістю, придають блиск та сяйво.

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись