Вхiд/Реєстрація

Шампунь для захисту кольору Sens.ùs Color Protection Shampoo

Немає в наявності Код товару: 30729
Кількість

2504 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Шампунь для захисту кольору Sens.ùs Color Protection Shampoo купити в Україні

ОПИС: Відновлювальний живильний шампунь для фарбованого або мелірованого волосся. Збагачений екстрактом ягід годжі та аргановою олією. Ідеально підходить для сухого і фарбованого волосся. М'яко очищає і живить фарбоване волосся, дарує сяйво та зволоження, продовжуючи насиченість кольору.
СКЛАД: ЯГОДИ ГОДЖІ: родом з Китаю, ягоди багаті на вітаміни, мінеральні солі, амінокислоти та рослинні жирні кислоти. Використовується для поповнення запасів вітамінів і живлення волосся. Вони містять вітамін А, потужний антиоксидант, що уповільнює старіння та негативний вплив вільних радикалів.AРГАНОВА ОЛІЯ: Арганову олію отримують з плодів арганового дерева, багатого на антиоксиданти, а саме: вітамін Е, жирні кислоти й флавоноїди.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Рівномірно розподіліть по вологій шкірі голови і волоссю. Помасажуйте, ретельно промийте і за необхідності повторіть.

Шампунь для захисту кольору Sens.ùs Color Protection Shampoo параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидШампунь
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся,Для шкіри голови
Виготовлено вІталія
КатегоріяШампунь
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМІталія
Об `єм5000 мл
ПризначенняОчищення
СеріяTOOLS
Тип волоссяСухе
Про бренд: SENS.US

З 2002 року на полицях італійських магазинів краси користується попитом косметика для волосся SENS.US. Це професійні засоби, де на чолі кута стоїть екологічність, натуральність і безпечність. Також SENS.US прихильник екологічно відповідального виробництва, яке не забруднює навколишнє середовище. 

Головна ціль компанії — постачання якісної косметики, яка буде працювати, незалежно від початкового пошкодження волосся.

Зі складу продуктів бренду виключені всі шкідливі елементи. Це силікони, парабени, а також РРD: резорцин, силікони, агресивні луги і отдушки. Тому продукти підходять для алергіків. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись