Вхiд/Реєстрація

Професійний набір для реконструкції волосся Sens.ùs Kit Nutri Repair PROFESSIONAL

Немає в наявності Код товару: 30578
Кількість

7277 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Професійний набір для реконструкції волосся Sens.ùs Kit Nutri Repair PROFESSIONAL купити в Україні

ОПИС: Італійський професійний бренд Sensus знає про волосся все і навіть більше, саме тому він завжди в авангарді hair-індустрії: в основі його роботи - постійні інновації, що йдуть в ногу з часом. Це дозволяє полегшити роботу майстрам в салонах і забезпечити розкішний догляд в домашніх умовах. Sensus Nutri Repair Kit Professional - практичний набір, в якому є все необхідне для відновлення пасом, часто піддаються перукарнях процедурам.
СКЛАД: Склад набору: Шампунь відновлюючий для волосся - Sensus Nutri Repair Shampoo, 1200 ml + Маска для харчування тонких і сухого волосся - Sensus Nutri Normal & Fine Mask, 500 ml + Маска для харчування товстих сухих волосся - Sensus Nutri Normal & Thick Mask, 500 ml + Бустер для сухого волосся - Sensus Nutri Plus Booster, 125 ml + Бустер для сухих і кучерявих волосся - Sensus Discipline Plus Booster, 125 ml + Бустер для тьмяних волосся - Sensus Shine Plus Booster, 125 ml + Бустер-реконструктор для ламких волосся - Sensus Repair Plus Booster, 125 ml + Термомолочко для харчування волосся - Sensus Thermo Repair Milk, 2 х 125 ml
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Спосіб застосуванняШампунь відновлюючий для волосся - Sensus Nutri Repair ShampooРівномірно нанесіть на шкіру голови і вологе волосся. Добре помасажуйте, ретельно промийте і при необхідності повторіть.Маска для харчування тонких і сухого волосся - Sensus Nutri Normal & Fine MaskРівномірно нанесіть на вимиті, підсушені рушником волосся. Залиште на 3/5 хвилин. Ретельно промити.Маска для харчування товстих сухих волосся - Sensus Nutri Normal & Thick MaskРівномірно нанесіть на вимиті, підсушені рушником волосся. Залиште на 3/5 хвилин. Ретельно промити.Бустер для сухого волосся - Sensus Nutri Plus BoosterВимити волосся шампунем. Змішати 5-20 мл бустера з маскою з соответвуют серії, нанести на волосся, витримати 10-20 хвилин, ретельно змити.Бустер для сухих і кучерявих волосся - Sensus Discipline Plus BoosterВимити волосся шампунем. Змішати 5-20 мл бустера з маскою з соответвуют серії, нанести на волосся, витримати 10-20 хвилин, ретельно змити. Бустер для тьмяних волосся - Sensus Shine Plus BoosterВимити волосся шампунем. Змішати 5-20 мл бустера з маскою з соответвуют серії, нанести на волосся, витримати 10-20 хвилин, ретельно змити. Бустер-реконструктор для ламких волосся - Sensus Repair Plus BoosterВимити волосся шампунем. Змішати 5-20 мл бустера з маскою з соответвуют серії, нанести на волосся, витримати 10-20 хвилин, ретельно змити.Термо-молочко для харчування волосся - Sensus Thermo Repair MilkНанесіть на вологе волосся, розтерти 1-2 краплі продукту в долоні і рівномірно розподіліть по довжині і кінців. Повторіть нанесення на особливо чутливі ділянки. Розчешіть і висушіть волосся.

Професійний набір для реконструкції волосся Sens.ùs Kit Nutri Repair PROFESSIONAL параметри

Група товаруПроцедури
ВидНабір
Додаткові характеристикиБез фіксації
Виготовлено вІталія
КатегоріяПроцедури
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМІталія
Об `ємНабір
ПризначенняВідновлення
СеріяILLUMYNA
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: SENS.US

З 2002 року на полицях італійських магазинів краси користується попитом косметика для волосся SENS.US. Це професійні засоби, де на чолі кута стоїть екологічність, натуральність і безпечність. Також SENS.US прихильник екологічно відповідального виробництва, яке не забруднює навколишнє середовище. 

Головна ціль компанії — постачання якісної косметики, яка буде працювати, незалежно від початкового пошкодження волосся.

Зі складу продуктів бренду виключені всі шкідливі елементи. Це силікони, парабени, а також РРD: резорцин, силікони, агресивні луги і отдушки. Тому продукти підходять для алергіків. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись