Вхiд/Реєстрація

Набір для обʼєму волосся Sens.ùs Kit Daily Volume Retail

Немає в наявності Код товару: 30595
Кількість

1985 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Набір для обʼєму волосся Sens.ùs Kit Daily Volume Retail купити в Україні

ОПИС: Набір «Kit Daily Volume Retail» від італійського бренду-виробника «SENSUS» призначений для додання тонким і нормальним волоссю додаткової об'ємності. У комплекті йдуть два косметичних засоби: шампунь і флюїд з термозахистом, які ідеально поєднуються один з одним. До складу увійшли натуральні, біоактивні інгредієнти (рослинний кератин, фітоекстракту бамбука, протеїни Кіноа), дія яких спрямована на делікатне, але глибоке очищення, зміцнення фолікул, надання необхідного обсягу. Волосся після застосування стає пишним, легкими, м'якими, блискучими. Крім цього, флюїд має антистатичний ефект і допомагає легше розчісувати локони, запобігаючи сплутування.
СКЛАД: Шампунь 250 мл, Рідина Lift Volume 125 мл, Тонік 200 мл

Набір для обʼєму волосся Sens.ùs Kit Daily Volume Retail параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидНабір
Додаткові характеристикиБез фіксації
Виготовлено вІталія
КатегоріяНабір
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМІталія
Об `ємНабір
СеріяILLUMYNA
Про бренд: SENS.US

З 2002 року на полицях італійських магазинів краси користується попитом косметика для волосся SENS.US. Це професійні засоби, де на чолі кута стоїть екологічність, натуральність і безпечність. Також SENS.US прихильник екологічно відповідального виробництва, яке не забруднює навколишнє середовище. 

Головна ціль компанії — постачання якісної косметики, яка буде працювати, незалежно від початкового пошкодження волосся.

Зі складу продуктів бренду виключені всі шкідливі елементи. Це силікони, парабени, а також РРD: резорцин, силікони, агресивні луги і отдушки. Тому продукти підходять для алергіків. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись