Вхiд/Реєстрація

Безаміачний лосьйон для завивки пористого і знебарвленого волосся CUTRIN MUOTO Gentle Waving Lotion \"S\"

В наявності Код товару: 54945
Кількість

646 грн
562 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Безаміачний лосьйон для завивки пористого і знебарвленого волосся CUTRIN MUOTO Gentle Waving Lotion \"S\" купити в Україні

ОПИС: Дарує волоссю тривалий об'єм без частої необхідності повторення укладки. Дозволяє моделювати будь-які завитки, не руйнуючи структуру волосся. Надає зачісці доглянутого вигляду і чудового сяйва. Засіб підходить для чутливої шкіри голови. Не містить агресивних алергенів. Активна формула — без аміаку і тіогліколяту. Має нетоксичний нейтральний аромат, який безпечний і для майстра, і клієнта.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Ретельно збовтати перед використанням. Нанести на волосся. Час обробки — приблизно 8-20 хвилин.

Безаміачний лосьйон для завивки пористого і знебарвленого волосся CUTRIN MUOTO Gentle Waving Lotion \"S\" параметри

Група товаруХімічна завивка волосся
ВидБезаміачний лосьйон для хімічної завивки
Додаткові характеристикиДля завівкі
Виготовлено вФінляндія
КатегоріяЛосьйон для хімічної завивки
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМФінляндія
Об `єм75 мл
ПризначенняДля завивки
СеріяCUTRIN MUOTO
Тип волоссяФарбоване
Про бренд: CUTRIN

Cutrin — це професійна косметика з Фінляндії, створена для домашнього та салонного догляду за тонким волоссям та чутливою шкірою голови. Придбати косметику Cutrin можливо на нашому сайті, де представлений актуальний каталог товарів по кращим цінам. 

Стайлінгові продукти від CUTRIN дбайливо захищають від кліматичного й термічного впливу, щоб в мороз, на сонці й на вітру, а також при постійному укладанню волосся залишалось здоровим. Формула в продуктах догляду Cutrin дбайливо очищає шкіру голови, прикореневу область й довжину волосся, не пересушуючи й не пошкоджуючи структуру локона. 

Формула косметологічних засобів містить олію насіння північної журавлини, омега-жирні кислоти та мінерали. Вони проникають глибоко в волосся та моментально його зволожують. Використовують й інші вітаміни, амінокислоти й олії з північних ягід та рослин, які справляються з сухістю, ламкістю, придають блиск та сяйво.

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись