Вхiд/Реєстрація

Відновлювальний кондиціонер LʼANZA Healing Pure Replenishing Conditioner

Немає в наявності Код товару: 18609
Кількість

1402 грн
1220 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Відновлювальний кондиціонер LʼANZA Healing Pure Replenishing Conditioner купити в Україні

ОПИС: Ідеальний після використання хелатуючих шампуней (глибокої очистки) для волосся, які зазнають шкідливого впливу сонця, солоної та хлорованої води. Захищає і ущільнює структуру волосся, робить його пружним. Зцілює пошкоджені ділянки. Фітинова кислота з органічного рису захищає блонд від небажаного зеленого відтінку при відвідуванні басейну, від іржавого відтінку при використанні води з високим вмістом заліза. Запобігає вимиванню кольору фарбованого волосся. Не містить ЕДТА, парабенів, глютена та хлориду натрію.
СКЛАД: кератінові амінокислоти; цетиловий спирт; цетрімоніум хлорид; фітинова кислота; витяжка з рису; екстракт алое; екстракт квітів кактуса; екстракт квітів / листя / стебел рутки лікарської; екстракт фруктів лимона; олія горіха кукуї; комплекс солей пірралідон карбонової кислоти.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Нанести на вимите шампунем волосся, попередньо ввібравши рушником зайву вологу. Зачекати 1-2 хвилини, ретельно змити.
ПОРАДА ТРИХОЛОГА: Для досягнення бажаного результату нанесіть кондиціонер на полотно волосся, не зачіпаючи шкіру голови.

Відновлювальний кондиціонер LʼANZA Healing Pure Replenishing Conditioner параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидКондиціонер
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вСША
КатегоріяКондиціонер
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМСША
Об `єм250 мл
ПризначенняЗахист кольору
СеріяHealing HairCare
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: L'ANZA

L’ANZA — це преміальний бренд косметики по догляду за волоссям для сучасних жінок. Передові лабораторії щорічно випускають нові формули шампуней, сироваток та фарб, спеціалісти розробляють удосконаленні продукти для шкіри голови і волосся. Придбати косметику L’anza в Україні можливо в нашому магазині. 

L’ANZA спеціалізується на роботі з подвійним складом. Його основу складають натуральні елементи, доглядаючі олії і вітамінні комплекси. Але щоб краще запечатати склад на волоссі, для легкого розчісування й краси викорисовується синтезованні речовини. Це одночасно і безпечний підхід, і ефективний. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись