Вхiд/Реєстрація

Віск для укладки і камуфлювання сивого волосся Sens.ùs 40 Black Wax

В наявності Код товару: 30681
Кількість

693 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Віск для укладки і камуфлювання сивого волосся Sens.ùs 40 Black Wax купити в Україні

ОПИС: М'який моделюючий віск. Природно і непомітно камуфлює сиве волосся. Надає стилю і текстури, легко видаляється з волосся за допомогою шампуню. Не залишає плям на одязі та подушках. Також сліди воску не залишаються на волоссі. Правильно збалансовані пігменти забезпечують оптимальний антижовтий і камуфлюючий вплив, приховують 100% сивого волосся.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Щоб швидко замаскувати сивину, нанесіть на сухе або вологе волосся, рівномірно розподіліть і зробіть бажану укладку.

Віск для укладки і камуфлювання сивого волосся Sens.ùs 40 Black Wax параметри

Група товаруСтайлінг
ВидВіск для волосся
Додаткові характеристикиСередня фіксація
Виготовлено вІталія
КатегоріяВіск для волосся
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМІталія
Об `єм75 мл
ПризначенняНейтралізація жовтого
СеріяTBU
Тип волоссяСиве
Про бренд: SENS.US

З 2002 року на полицях італійських магазинів краси користується попитом косметика для волосся SENS.US. Це професійні засоби, де на чолі кута стоїть екологічність, натуральність і безпечність. Також SENS.US прихильник екологічно відповідального виробництва, яке не забруднює навколишнє середовище. 

Головна ціль компанії — постачання якісної косметики, яка буде працювати, незалежно від початкового пошкодження волосся.

Зі складу продуктів бренду виключені всі шкідливі елементи. Це силікони, парабени, а також РРD: резорцин, силікони, агресивні луги і отдушки. Тому продукти підходять для алергіків. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись