Вхiд/Реєстрація

Тонуючий барвник із прямими пігментами CUTRN AURORA Direct Colors (Колір: Блакитний ментол)

В наявності Код товару: 55026
Кількість

614 грн
534 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Тонуючий барвник із прямими пігментами CUTRN AURORA Direct Colors (Колір: Блакитний ментол) купити в Україні

ОПИС: Тонуючий барвник пропонує нескінченні можливості та варіації відтінку блонд для тонування. Застосовується для створення яскравих або пастельних відтінків на освітленому волоссі. Залежно від бажаного відтінку барвник може використовуватися на волоссі, що не було раніше освітлене. У такому випадку кінцевий результат буде більш м'яким і менш стійким. Створено на основі зволожувальної та живильної формули, спеціально розробленої для тонкого волосся. Надає волоссю виняткового сяйва та м'якості. Фарба легко наноситься, добре вбирається. Збагачена олією насіння північної журавлини, яка живить і захищає волосся. Містить UVA-фільтри для волосся.
СКЛАД: Aqua (Water), Setearyl Alcohol, Ceteareth-50, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Ammonia, Oleth 3, Oleic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum(Fragrance), Sodium Sulfite, Ethanolamine, EDTA, Erythorbic Acid, Polyquanternium-22, Bisabolol, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, 2-Metholrecorcinol, Oleth 5-Phosphate, Dioleyl Phosphate, p-Aminophenol, Oxycoccus Palustris Seed Oil, 2,4-Diaminophenoxyethanol-HCl, Helianthus Annus (Sunflower Seed Oil), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Seed Oil.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Вимийте волосся шампунем, підсушіть рушником. Не використовуйте кондиціонер. За допомогою щіточки нанесіть барвник на волосся і прочешіть. Використовуйте достатню кількість барвника, стежте за тим, щоб він не потрапив на шкіру. Час витримки — 15-30 хв залежно від бажаного результату. Не використовуйте додаткове тепло. Після закінчення часу витримки ретельно промийте волосся, захистивши обличчя від потрапляння барвника. Вимийте волосся шампунем, після завершення процедури використайте кондиціонер. Продукт може залишати стійкі сліди на шкірі, одязі та поверхнях. Використовуйте рукавички під час роботи з продуктом. При потраплянні на шкіру або на делікатні матеріали негайно змийте. Кінцевий рівень тону і відтінок волосся значно впливає на результат.

Тонуючий барвник із прямими пігментами CUTRN AURORA Direct Colors (Колір: Блакитний ментол) параметри

Група товаруФарбування
ВидТонуючий барвник
Виготовлено вФінляндія
КатегоріяФарба для волосся
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМФінляндія
Об `єм100 мл
Объединяющий признак товараБлакитний ментол
ПризначенняФарбування
СеріяAURORA DIRECT
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: CUTRIN

Cutrin — це професійна косметика з Фінляндії, створена для домашнього та салонного догляду за тонким волоссям та чутливою шкірою голови. Придбати косметику Cutrin можливо на нашому сайті, де представлений актуальний каталог товарів по кращим цінам. 

Стайлінгові продукти від CUTRIN дбайливо захищають від кліматичного й термічного впливу, щоб в мороз, на сонці й на вітру, а також при постійному укладанню волосся залишалось здоровим. Формула в продуктах догляду Cutrin дбайливо очищає шкіру голови, прикореневу область й довжину волосся, не пересушуючи й не пошкоджуючи структуру локона. 

Формула косметологічних засобів містить олію насіння північної журавлини, омега-жирні кислоти та мінерали. Вони проникають глибоко в волосся та моментально його зволожують. Використовують й інші вітаміни, амінокислоти й олії з північних ягід та рослин, які справляються з сухістю, ламкістю, придають блиск та сяйво.

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари
Крем-фарба для волосся SENS.ÙS Giulietta (Колір: 8.7 Світло-Русявий Бузковий) SENS.US

457 грн

Окислювач 12% CUTRIN AURORA Color Developer CUTRIN

882 грн767 грн

Крем-фарба для волосся CUTRIN Aurora Permanent Hair Color (Колір: 6.454 Брусниця) CUTRIN

520 грн452 грн

Крем-фарба для волосся SENS.ÙS Giulietta (Колір: 7.11 Попелясто-Русявий Інтенсивний) SENS.US

457 грн

Крем-фарба для волосся LʼANZA Healing Hair Color Cream (Колір: 7C Темний мідний блонд) L'ANZA

811 грн706 грн

Крем-фарба для волосся CUTRIN Aurora Permanent Hair Color (Колір: 5.1 Світлий Попелясто-коричневий) CUTRIN

520 грн452 грн

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись