Вхiд/Реєстрація

Набір для живлення дуже сухого і кучерявого волосся Sens.ùs Kit Nutri Discipline Retal

Немає в наявності Код товару: 30654
Кількість

1985 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Набір для живлення дуже сухого і кучерявого волосся Sens.ùs Kit Nutri Discipline Retal купити в Україні

ОПИС: Попередити ламкість, сухість і млявість волосся за допомогою набору Nutri Discipline від бренду Sensus. В основі продуктів використані м'які миючі речовини і натуральні компоненти, серед яких кератин і кіноа. Засоби надають Дбайливе очищаючу дію, а також сприяючи відновленню сухих і кучерявих локонів. Подбайте про свої волоссю з ретельним і щадним відходом від Sensus!
СКЛАД: Рослинний КЕРАТИН: Суміш з 18 амінокислот рослинного походження, багата цистеїном. Створює сульфідні мостіковие зв'язку, які забезпечують міцність волоссю.Кіно: Містить білки природного походження, що захищають волосся і продовжують стійкість кольору. На основі натуральних інгредієнтів без глютену. У набір входять такі продукти: Nutri Discipline Shampoo 250 ml +Nutri Discipline Mask 250 ml +Thermo Discipline Milk 125 ml

Набір для живлення дуже сухого і кучерявого волосся Sens.ùs Kit Nutri Discipline Retal параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидНабір
Додаткові характеристикиБез фіксації
Виготовлено вІталія
КатегоріяНабір
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМІталія
Об `ємНабір
ПризначенняЖивлення
СеріяILLUMYNA
Тип волоссяСухе
Про бренд: SENS.US

З 2002 року на полицях італійських магазинів краси користується попитом косметика для волосся SENS.US. Це професійні засоби, де на чолі кута стоїть екологічність, натуральність і безпечність. Також SENS.US прихильник екологічно відповідального виробництва, яке не забруднює навколишнє середовище. 

Головна ціль компанії — постачання якісної косметики, яка буде працювати, незалежно від початкового пошкодження волосся.

Зі складу продуктів бренду виключені всі шкідливі елементи. Це силікони, парабени, а також РРD: резорцин, силікони, агресивні луги і отдушки. Тому продукти підходять для алергіків. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись