Вхiд/Реєстрація

Крем-фарба для волосся SHOT Born to be NATURAL Hair Color Cream (Колір: 8.32 Світлий блонд бежевий)

В наявності Код товару: 01134
Кількість

347 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Крем-фарба для волосся SHOT Born to be NATURAL Hair Color Cream (Колір: 8.32 Світлий блонд бежевий) купити в Україні

ОПИС: Стійка крем-фарба збагачена активними компонентами для найкращого фарбувального ефекту: Термальна вода. Багата мінералами для поліпшення шкірного покриву, має антибактеріальні, зволожувальні, загоювальні та заспокійливі властивості. Її наявність у складі барвника забезпечує комфорт під час фарбування навіть найбільш сухої, чутливої ​​та зневодненої шкіри голови. Колаген і Гіалуронова кислота. Наявність колагену та гіалуронової кислоти у складі зміцнює і живить волосся. Надає волоссю еластичності, об'єму і сили. BrilliantLux 3D. Інноваційна рослинна активна речовина з освітлювальними властивостями. Отримана з молекулярної ферментативної біотехнології. Її дія базується на біолюмінесценції, здатній перетворювати темряву в джерело світла для волосся. Алмазний комплекс. Алмазний порошок з ультрачистими пентапептидами для надання волоссю максимального блиску. Його особлива структура робить волосся більш міцним і захищеним. Фітокератин. Складається з 18 амінокислот, отриманих із злаків. Фітокератин знаходиться у мікрозонах волосся, і діє як накопичувач поживних речовин.Зелений чай. Натуральний антиоксидант. Створює захисний бар'єр на шкірі голови, захищає її від лущення. Уповільнює старіння клітин, сприяє регенерації тканин.Екстрачисті пігменти. Надчисті мікропігменти гарантують максимальну насиченість та яскравість кольору.
СКЛАД: У складі:- Термальна вода;- Фітокератин;- Зелений чай;- Колаген;- Гіалуронова кислота;- BrilliantLux 3D;- Алмазний комплекс.Без аміаку;Без парафенилендиамину;Без резорцину.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Змішується з окислювальною емульсією потрібної концентрації (10 vol, 20 vol, 30 vol, 40 vol) до однорідної консистенції. Пропорція становить 1:1,5.

Крем-фарба для волосся SHOT Born to be NATURAL Hair Color Cream (Колір: 8.32 Світлий блонд бежевий) параметри

Група товаруФарбування
ВидБезаміачна фарба для волосся
Додаткові характеристикиБез фіксації
Виготовлено вІталія
КатегоріяФарба для волосся
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМІталія
Об `єм100 мл
Объединяющий признак товара8.32 Світлий блонд бежевий
ПризначенняФарбування
СеріяBorn to be NATURAL
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: SHOT

Shot — косметика для волосся, яка вдосконалюється вже 30 років. Протягом всього існування бренду його філософія зводилася до турботи за волоссям. Це значить, що формули косметики перевірені часом, а якість — тисячами покупців. 

Серед продуктів варто виділити засоби для догляду, розроблені на основі  уникальных формул. Це продукти, які працюють на всіх типах волосся, підходять для фарбованого, нормального й сильно пошкодженого. Ефективність була доведена надійною системою контролю якості. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари
Крем-фарба для волосся SHOT Born to be COLORED Hair Color Cream (Колір: 7.00 Блонд інтенсивний) SHOT

299 грн

Крем-фарба для волосся SENS.ÙS Giulietta (Колір: 9.0 Блонд) SENS.US

457 грн

Фарба-підсилювач кольору для волосся CUTRIN AURORA Color Reflection Mixer (Колір: 0.56 Add Some Violet - додає фіолетовий) CUTRIN

520 грн452 грн

Крем-фарба для волосся з колагеном SHOT DNA Hair Color Crem (Колір: 9.01 Екстра світло-русявий натуральний попелястий) SHOT

300 грн

Крем-фарба для волосся CUTRIN Aurora Permanent Hair Color (Колір: 6.16 Мармуровий Камінь) CUTRIN

520 грн452 грн

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись