Вхiд/Реєстрація

Крем-Бустер для дуже тьмяного волосся Sens.ùs Shine Plus Booster

В наявності Код товару: 30440
Кількість

764 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Крем-Бустер для дуже тьмяного волосся Sens.ùs Shine Plus Booster купити в Україні

ОПИС: Ультраблиск і капілярна обробка для фарбованого і чутливого волосся. Дорогоцінний люмінесцентний концентрат з рослинним кератином, кіноа і люмінесценом. Ідеально підходить для дуже тьмяного волосся і для того, яке зазнає частих хімічних обробок. Його інтенсивний вплив робить волосся блискучим і шовковистим, глибоко зволоженим. "
СКЛАД: РОСЛИННИЙ КЕРАТИН: Суміш із 18 амінокислот рослинного походження, багатих на цистеїн. Створює сульфідні місткові зв'язки, що забезпечують міцність волоссю.КІНОА: Містить білки природного походження, що захищають волосся і продовжують стійкість кольору. На основі натуральних інгредієнтів без глютену. ЛЮМІНЕСЦЕН: Активний інгредієнт, отриманий з квіток коров'яку, здатний поглинати і перетворювати ультрафіолетові промені.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Після змивання шампуню видаліть залишок води і нанесіть 10/20 мл Nutri Plus Booster окремо або в суміші з 20 г Normal & Fine Mask або Normal & Thick Mask. Рівномірно розподіліть по всій довжині. Залиште максимум на 5-20 хвилин. Після закінчення терміну ретельно змийте.

Крем-Бустер для дуже тьмяного волосся Sens.ùs Shine Plus Booster параметри

Група товаруДогляд за волоссям
ВидБустер для волосся
Додаткові характеристикиДля кінчиків волосся
Виготовлено вІталія
КатегоріяМаска для волосся
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМІталія
Об `єм125 мл
ПризначенняВідновлення
СеріяILLUMYNA
Тип волоссяПошкоджене
Про бренд: SENS.US

З 2002 року на полицях італійських магазинів краси користується попитом косметика для волосся SENS.US. Це професійні засоби, де на чолі кута стоїть екологічність, натуральність і безпечність. Також SENS.US прихильник екологічно відповідального виробництва, яке не забруднює навколишнє середовище. 

Головна ціль компанії — постачання якісної косметики, яка буде працювати, незалежно від початкового пошкодження волосся.

Зі складу продуктів бренду виключені всі шкідливі елементи. Це силікони, парабени, а також РРD: резорцин, силікони, агресивні луги і отдушки. Тому продукти підходять для алергіків. 

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись