Вхiд/Реєстрація

Крем-фарба для волосся CUTRIN Aurora Permanent Hair Color (Колір: 4.7 Чорна кава)

В наявності Код товару: 54750 Файл кольорової палітри
Кількість

520 грн
452 грн

Доставка:
  • Самовивіз iз точки видачіCьогодні
  • Самовивіз iз відділення Нової поштиCьогодні
  • Кур'єр Нової поштиПт 03.07.2020
  • Кур'єрська доставка по містуПт 03.07.2020
  • Доставка УкрПоштоюПн 06.07.2020

Крем-фарба для волосся CUTRIN Aurora Permanent Hair Color (Колір: 4.7 Чорна кава) купити в Україні

ОПИС: Перманентні фарби CUTRIN Aurora допомагають відновити та захистити волосся від пошкоджень. Завдяки поживним натуральним активним інгредієнтам, наприклад, олії арктичної малини, волосся залишається у хорошому стані, ним легко керувати під час фарбування. Нова формула перманентної фарби робить фарбування більш приємним і результативним.
СКЛАД: Aqua (Water), Setearyl Alcohol, Ceteareth-50, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Ammonia, Oleth 3, Oleic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum(Fragrance), Sodium Sulfite, Ethanolamine, EDTA, Erythorbic Acid, Polyquanternium-22, Bisabolol, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, 2-Metholrecorcinol, Oleth 5-Phosphate, Dioleyl Phosphate, p-Aminophenol, Oxycoccus Palustris Seed Oil, 2,4-Diaminophenoxyethanol-HCl, Helianthus Annus (Sunflower Seed Oil), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Seed Oil.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Перманентна фарба CUTRIN Aurora змішується з окислювачем CUTRIN Aurora в пропорції 1:1. Використовуйте таблицю колірної гами, щоб досягнути точного співвідношення змішування.Зверніть увагу! Співвідношення змішування спеціальних висвітлювальних кольорів (11 серія) і Peace & Harmony відтінків (0.01, 0.32, 0.06 і 0.03) становить 1:2.Нанесення перманентної фарби CUTRIN Aurora.Нанесіть фарбувальну суміш на сухе немите волосся. Якщо волосся містить багато залишків засобів для укладки, його необхідно вимити та висушити перед фарбуванням.Час витримки перманентних барвників CUTRIN Aurora. Звичайний час експозиції становить 30 хвилин. При освітленні волосся (тон 9-10) час очікування за необхідності може бути збільшено на 5-15 хвилин.Догляд після фарбування барвником CUTRIN Aurora.Після закінчення часу витримки ретельно промасажуйте волосся і шкіру голови з невеликою кількістю води. Після емульгування промийте і прокондиціонуйте волосся за допомогою шампуню і кондиціонера CUTRIN, які підходять для даного типу волосся.

Крем-фарба для волосся CUTRIN Aurora Permanent Hair Color (Колір: 4.7 Чорна кава) параметри

Група товаруФарбування
ВидСтійка фарба для волосся
Виготовлено вФінляндія
КатегоріяФарба для волосся
КласифікаціяПрофесійна
Країна ТМФінляндія
Об `єм60 мл
Объединяющий признак товара4.7 Чорна кава
ПризначенняФарбування
СеріяAURORA Permanent
Тип волоссяВсі типи волосся
Про бренд: CUTRIN

Cutrin — це професійна косметика з Фінляндії, створена для домашнього та салонного догляду за тонким волоссям та чутливою шкірою голови. Придбати косметику Cutrin можливо на нашому сайті, де представлений актуальний каталог товарів по кращим цінам. 

Стайлінгові продукти від CUTRIN дбайливо захищають від кліматичного й термічного впливу, щоб в мороз, на сонці й на вітру, а також при постійному укладанню волосся залишалось здоровим. Формула в продуктах догляду Cutrin дбайливо очищає шкіру голови, прикореневу область й довжину волосся, не пересушуючи й не пошкоджуючи структуру локона. 

Формула косметологічних засобів містить олію насіння північної журавлини, омега-жирні кислоти та мінерали. Вони проникають глибоко в волосся та моментально його зволожують. Використовують й інші вітаміни, амінокислоти й олії з північних ягід та рослин, які справляються з сухістю, ламкістю, придають блиск та сяйво.

Залишити відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Рекомендовані товари
Крем-фарба для волосся SENS.ÙS MC2 (Колір: 7.43 Русявий Золотисто-Мідний) SENS.US

457 грн

Крем-фарба для волосся TEAM 155 Color Cream (Колір: 10.34 Золотисто-мідно-платиновий блондин) TEAM

206 грн

Крем-фарба для волосся SENS.ÙS MC2 (Колір: 6.44 Темно-Русявий Інтенсивний) SENS.US

457 грн

Безаміачна крем-фарба для волосся CUTRIN AURORA Demi (Колір: 0.06 Перламутровий) CUTRIN

520 грн452 грн

Крем-фарба для волосся CUTRIN Aurora Permanent Hair Color (Колір: 8.36 Світле Золоте дерево) CUTRIN

520 грн452 грн

Profline використовує файли cookie, щоб оптимізувати ваш досвід роботи на цьому веб-сайті та запропонувати вам послуги та комунікації з урахуванням ваших інтересів. Продовжуючи переглядати наш веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Ви можете вiдмовитись вiд їх використання, натиснувши тут вiдмовитись